Modric-knaller helpt Real Madrid voorsprong aan de top uit te breiden

Real Madrid Voetbalshirts, Het brengt Madrid naar 65 punten, vóór Barcelona op de tweede plaats nadat ze Getafe zaterdag met 4-0 versloegen, en negen voor Girona, dat op de derde plaats staat, voordat ze maandag Rayo Vallecano ontvangen. Real Madrid-middenvelder Luka Modric kwam laat in de tweede helft van de bank en scoorde laat in de tweede helft een verbluffende treffer vanaf de rand van het strafschopgebied. Daarmee verzekerde hij zich zondag van een 1-0 thuisoverwinning op Sevilla, waardoor de voorsprong in de top van LaLiga werd uitgebreid naar acht punten.
Voetbalshirts Sale Nederland, Het was een meeslepende ontmoeting met Real, dat in de eerste helft het balbezit domineerde, nadat een vroege poging van Lucas Vázquez door de VAR werd afgekeurd vanwege een overtreding in de aanloop. Sevilla-doelman Orjan Nyland zette zelf een bijna perfecte prestatie neer, totdat de 38-jarige Modric een rebound pakte en een onstuitbaar curlingschot afvuurde dat de paal scheerde op weg naar het net na 81 minuten.
Hij maakte twee uitstekende reddingen met één hand om pogingen van Vinicius Junior en Federico Valverde te ontkennen, die ook vroeg in de tweede helft de paal raakten met een aanval van dichtbij. Vleugelspeler Vinicius met jetski's vormde een constante dreiging aan de linkerkant en dwong Nyland opnieuw een briljante stop met één hand te maken om een curlingaanval van de Braziliaan in de 56e minuut te voorkomen. Madrid had bijna 65% balbezit en 16 doelpogingen tegen vier van Sevilla, die door de heldendaden van Nyland op gelijke hoogte werden gehouden met zes schitterende reddingen voordat Modric de punten veiligstelde.